Fit & Sterk

Wie:

Stel je voor je bent eigenaar van een bedrijf of leidinggevende bij een instelling en hebt te maken met veel druk prive of zakelijk en jullie hebben wellicht ook verzuim van collega’s of werknemers.

Wat:

Er is vraag naar een dienst waarbij door een instelling of bedrijf geselecteerde deelnemers zowel fysiek als mentaal geprikkeld worden, zodat zij zich weerbaarder kunnen opstellen ten opzichte van hun omgeving en ze daarnaast motorisch sterker en vaardiger worden.

De groep deelnemers bestaat uit personen met een grote diversiteit aan motorische eigenschappen en psychosociale vaardigheden. Onder begeleiding van een fysiotherapeut en een sociaal maatschappelijk hulpverlener worden deze competenties aangesproken. Door onze achtergrond zullen de deelnemers zowel fysiek als mentaal uitgedaagd worden.  Het plan moet aansluiten bij alle deelnemers, zodat zij de mogelijkheid hebben om te werken aan individuele doelen die aan het begin van het traject opgesteld worden.

Waar:

Het gehele traject duurt 10 weken waarvan de deelnemers wekelijks 1,5 uur samenkomen (met uitzondering van vakanties). Op locatie AMES of op het bedrijf/ instelling.

Inhoud:

Er worden verschillende activiteiten tijdens het traject ingezet zoals zelfverdediging, mindfulness en andere bewustwordingslessen.

Na de fysieke activiteiten worden er verschillende andere opdrachten uitgevoerd om een goede groepsdynamica na te streven en beter te kunnen samenwerken. Fysieke en cognitieve prikkeling is een prachtige manier om lichaam en geest samen te laten komen en nieuw gedrag te stimuleren.

Als u graag meer informatie wilt over het traject vul dan onderstaand formulier in: